124 STATION RD SIDCUP, PRE-APPLICATION SUBMISSION

Aerial view from the SW corner.  The To-Do pre-application submission presented to the local authority for their consideration. A 130 PRS residential led scheme over a major new foodstore. The scheme includes PRS and affordable residential units and associated parking and services at basement level and landscaped gardens at podium and roof levels. The scheme has received significant GLA support.

Aerial view from the SW corner.

The To-Do pre-application submission presented to the local authority for their consideration. A 130 PRS residential led scheme over a major new foodstore. The scheme includes PRS and affordable residential units and associated parking and services at basement level and landscaped gardens at podium and roof levels. The scheme has received significant GLA support.

 
Street level view of the SW corner.  The scheme responds positively to the existing streetscape while acting as an appropriately scaled gateway building alongside Sidcup Station.

Street level view of the SW corner.

The scheme responds positively to the existing streetscape while acting as an appropriately scaled gateway building alongside Sidcup Station.